Tillinlinkka


Tillinlinkka on korkeatasoinen Honkarakenteen jättipyöröhirsimökki. Se sijaitsee n. 4 km Levikeskuksesta Muonioon. Paikka on omassa rauhassa Lapin luonnon keskellä, mutta silti Levin palveluiden tuntumassa.

Mökki on rakennettu vuonna 1997, mutta sitä on remontoitu ja ajanmukaistettu muutamaan otteeseen.

Alakerta on kooltaan 45,5 m2 ja se koostuu takkatupa-keittiö-olohuoneesta, makuuhuoneesta sekä saunasta ja pesutiloista. Yläkerta, 25,5 m2 on osittain täyskorkea parvi, jossa on neljä vuodepaikkaa. Alakerran makuuhuoneessa on parisänky, jonka päällä yksi kerrosvuodepaikka.

Varustus:
Hella, jääkaappipakastin, mikroaaltouuni, astianpesukone, 2xtv, dvd, cd, radio, sähkösauna, takka, pyykinpesukone, silitysrauta, autopistoke.

Pihapiirissä lisäksi grillikota sekä kesällä keinut ja liukumäki lapsille.

Pihalta on yhteys moottorikelkkareitille.

Lisäpalvelut

Tillinlinkkaan on mahdollista tilata myös loppusiivous tai liinavaatteet majoittujille. Myös kaupassakäynti onnistuu ennakkoon. Lisäksi kauttamme on saatavilla niin pitopalvelun toimitukset kun mitkä tahansa muutkin Levin ohjelmapalvelut. Esimerkiksi moottorikelkat voivat olla mökin pihalla valmiina odottamassa reitille lähtöä. Lisäksi kävelyetäisyydellä Veikasenharjun savusauna ja eräsauna.


2013
Michał Kardyś