SISÄLTÖ

 

ALOITUS

OMINAISUUDET JA KÄYTTÖ

VALMISTUS

GENERAATTORI

SAATAVUUS

HOPEAVETTÄ
SUORAAN
VALMISTAJALTA

www.hopeavesi.net

 

 

 

 

 

 

VELI   HOPEAN   HOPEASIVUSTO

HOPEA ON LUONNON OMA ANTIBIOOTTI,  JOKA ON  IHMISILLE JA  ELÄIMILLE  VAARATONTA.  HOPEA SUOJAA SAIRASTUMISELTA,  JA JOS SAIRASTUT,  TUKEE  SE  LÄÄKEHOITOA

Hopeaveden käyttöohjeita 

Hopeaveden on laboratoriokokeissa todettu tappavan 650 bakteeria, virusta, sientä, hiivaa ja yksisoluista alkueläintä. Tutkijat kertovat, että he eivät tiedä yhtään mikrobia, mikä ei laboratoriokokeissa olisi lamaantunut hopeaveden vaikutuksesta. Hopeavettä pidetään yhtenä tehokkaimmista luonnon antibiooteista. Tehokkaampia lienee ainoastaan tuli (Tri Rima). 

Oikein valmistettu hopeavesi on ihmisille ja eläimille täysin myrkytön. Se ei aiheuta riippuvuutta, eikä sillä ole mitään sivuvaikutuksia. Se ei haittaa lääkkeiden käyttöä. Hopeavesi suojelee sairastumiselta ja jos sairastut, tukee se lääkehoitoa. Hopeavedellä voi asuinympäristössä käsitellä kaikkia kohteita, joissa voi pesiä haitallisia mikrobeja. Puhtaassa mikrobivapaassa ympäristössä pysyt terveempänä.

Hopeavesi eli kolloidinen hopea on EU:ssa hyväksytty vain ulkoiseen käyttöön. Ihmisten ja lemmikkien vaivojen hoidossa se on erinomainen. Tavanomaisia käyttökohteita ovat erilaisten ihovaurioiden hoito kuten:

-        naarmut

-        haavat

-        palovammat

-        hankaumat

-        silsa

-        ihottumat

-        akne

-        punasilmäisyys

-        auringon polttama iho

-        syylät

-        hyönteisten puremat

 

           

Kuvassa on 200 ja 500 mL pulloja, joihin käy 28 mm suihkekorkki.

Suihkepullo on erinomainen laite ihovaurioiden ja erilaisten kodin kohteiden käsittelyssä.

Rakennusten homeenestokäsittelyssä ja erikoispuhdistuksessa käytetään usein paineruiskua, jollaisia on toisessa kuvassa (puutarhamyymälä tuote)

 

Ihovaurioiden hoidossa vaurioitunut paikka kostutetaan hopeavedellä joko tiputtamalla kohteeseen hopeavettä tai sumuttamalla sitä suihkepullolla. Koska hopeavesi ei kirvele, voi sillä hoitaa silmä- ja korvatulehdusta tipauttamalla pari tippaa pipetillä hoidettavaan kohteeseen. Suun ja ienten hoidossa hopeavesi on erinomainen. Se auttaa ientulehduksiin ja poistaa hengityksestä bakteereista syntyvän hajun.

TARTUNTATAUTIEN  ENNALTAEHKÄISY  JA  HOITO

Antibaakteeriset tuotetestit v 2012 (Brigham Young University)

https://altered-states.net/barry/newsletter313/testing.htm

http://beforeitsnews.com/health/2012/10/byu-study-shows-colloidal-silver-is-as-good-as-penicillin-2453862.html

BYU tutkimus osoitti, että kolloidinen hopea toimii antibioottien tapaan. Tutkimuksessa oli mukana 5 antibioottia, joihin kolloidista hopeaa verrattiin. Kolloidinen hopea osoittautui  vertailuissa yhtä tehokkaaksi tai tehokkaammaksi, kun mikään kokeissa mukana ollut antibiootti. Tutkijoiden käsityksen mukaan kolloidista hopeaa voitaisiin käyttää vaihtoehtona antibiooteille.

Kyseisissä testeissä kolloidisen hopean esti vaivan kehittymisen 1,25 - 5,0 ppm pitoisuudella ja jo 5,0 ppm pitoisuudella tappoi kaikissa kokeissa taudin aiheuttajan. Tutkimus on laboratoriokoe, eikä siinä kerrota miten kolloidista hopeaa pitäisi annostella ja miten sitä pitäisi käyttää. Muualta Internetissä löytyy seikkaperäisiä hopeaveden annostelu- ja käyttöohjeita.

Edellisen tutkimuksen lisäksi on internetissä laajoja luetteloita vaivoista, joihin kolloidinen hopea tehoaa. Tässä yksi sellainen sivusto.

 

http://altered-states.net/barry/newsletter277/

Samalla sivustolla on lopussa seuraava pitkä luettelo muista kolloidisen hopean käyttötavoista:
(tässä googlekäännös)

-        Käytä hopeavettä palovammojen hoidossa, niin vammat paranee ilman arpia.

-        Steriloi hammasharjat  ja leikkausinstrumentit.

-        Hoida paikallisesti naarmut, haavat, hiertymät, ihottumat, auringon polttamat, hyönteisten puremat, partakone kolhut ja siteet.

-        Käsittele keittiössä sienet, pyyhkeet, leikkuulaudat. Se poistaa E. coli ja Salmonella bakteerit ja estää ruokamyrkytyksen sekä ruoansulatuskanavan tulehduksen.

-        Käytä säilönnässä, kun purkitat ja pullotat säilykkeitä.

-        Lisää mehuihin ja maitoon. Se estää pilaantumista.

-        Suihkuta kengät ja varpaan välit. Se estää ihon kutinan, jalkasienen ja hien hajun.

-        Ihon sumutus vähentää hilsettä, psoriasta, ihottumaa jne.

-        Lisää kylpyveteen, kurlaa suussa, käytä nenäsumutteena ja pese hampaat.

-        Ennaltaehkäise salakavalat tartuntataudit, kuten vilustuminen, flunssa, keuhkokuume, staph, STREP, hengitystieinfektiot jne. 

-        Ihon kutinan, silmien ärsytyksen ja  infektiot voit hoitaa hopeavedellä. Laimenna pieni määrä, jossa puolet tislattua vettä silmien ja korvien hoitoon (lämmitä hieman ensin).

-   Jotkut kasvaimet  ja syylät häviävät  hopeavedellä (kostuta laastarin tyyny hopeavedellä ja laita syylän päälle yöksi.

-        Hopeavesi voi estää hampaiden reikiintymistä ja pahanhajuista hengitystä.

-        Toisin, kun lääkealan antibiootit, Kolloidihopealle ei koskaan synny sille vastustuskykyisiä taudin aiheuttajia.

-        Hopeavedellä voi hoitaa hammassärkyä, suun haavaumia ja bakteeri ärsytystä.

-        Liota tekohampaat.

-        Sumuta  jääkaappi, pakastin ja elintarvikkeiden varastointi sisätilat.

-        Sekoita hopeavettä postimerkkien ja kirjekuorien liimaustyynyyn. Se estää mikrobien leviämistä.  

-        Käytä vesiohenteisten maalien  ja tapettiliisterin lisäaineena. Käytä märkätilojen puurakenteiden homeenestoaineena.

-        Lisää astioiden huuhteluveteen, niin astiat pysyy pitempään antibakteerisena.

-        Sumuta lemmikkien vuodevaatteet  ja kuivikkeet, niin lemmikkisi viihtyy kun paikka on bakteerivapaa ja hajuton.

-        Säilöttäessä elintarvikkeita, kuten hilloja ja hyytelöitä kannattaa päälle sumuttaa hopeavettä. Myös purkkien kannet pitää suihkuttaa ennen purkkien sulkemista.

-        Sekoita hieman lemmikkien juomaveteen ja lintujen vesialtaaseen, niin vesi pysyy mikrobeista ja hyönteisten toukista pitkään puhtaana.

-        Lisää tilkka leikkokukka maljakkoon, niin kukat pysyy pidempään virkeinä.

-        Lisää retkellä juomaveteen, jos joudut ottamaan sitä tuntemattomasta paikasta luonnossa.

-        Sumuta talosi ilmastointilaitteen suodattimet puhdistuksen jälkeen.

-        Moppaa hopeavedellä kostutetulla mopilla tai sumuta talosi ilmakanavat ja tuuletusaukkojen säleiköt. Se tuhoaa bakteerien pesäpaikat.

-        Lisää rutiininomaisesti pyykin pesussa 0,5 dl loppuhuuhteluveteen. Hopea tekee vaatteista antibakteerisia. Vuodenaikojen vaihtuessa käsittele kausivaatteet hopeavedellä ennen niiden vientiä varastoon.

-        Käsittele kosteat vaatteet pyyhkeet ja pesulaput hopeavedellä etteivät ne homehdu.

-        Hopeavedellä voi poistaa ei-toivotut mikro-organismit puutarhan maaperästä ja kastelujärjestelmästä. Käytä laimennettua liuosta

-        Sumuta kasvien lehdet. Se hävittää niistä sienet, homeet, lahon, ja useimmat kasvitaudit. (Laimenna noin 10 % väkevyyteen)

-        Hopea on erinomainen kasvi-kasvustimulaattori.

-        Käsittele hopeavedellä suihku-altaat, suihkulähteet, ilmankostuttimet, porealtaat, kylpytynnyrit, kylpyastiat, astianpesukoneet, kuntosalin  jalkasillat, ja kylpyamme sekä suihku matot.

-        Sumuta sisällä kengät, kellonrannekkeet ja käsineet ja kynsien alukset  säännöllisesti.

-        Suihkuta suihkukaapit, näppäimistöt, eläinten juoma kaukalot ja parranajokoneet, jotta mikrobeja ei siirry toisilta toisille.

-        Huuhtele tai sumuta hedelmät ja vihannekset hopeavedellä ennen varastointia

-        Lisää ihmisten ja eläinten shampooseen. Shampoot toimii siten desinfiointiaineena.

-        Estä mattojen, verhojen ja tapettien homehtumisen.

-        Pyyhi puhelimen suukappale, putki varret, kuulokkeet, kuulokojeet, silmälasien kehykset, hiusharjat, kammat, jne.

-        Erinomainen vaippojen käsittelyaine. Se estää vaippa ihottumaa.

-        Käsittele wc-istuimet, altaat, laattalattiat, lavuaarit, pisuaarit, ovi nupit.

-        Poistaa pysyviä hajuja asuin- ja varastotiloista sekä tavaroista tuhoamalla mikrobeja jotka aiheuttaa hajua.

-        Huuhtele lopuksi tyynyliinat, lakanat, pyyhkeet ja vuodevaatteet.

-        Hopeavedellä on kirjaimellisesti tuhansia muita keskeisiä käyttötapoja. Aine on  hajuton, lähes mauton ja väritön. Se suojelee sairastumiselta ja jos sairastut, niin se tukee lääkehoitoa. Kun ympäristösi on mikrobivapaa pysyt terveenä.

Annostus:

Kolloidisen hopean kerrotaan sisäisesti käytettynä aiheuttavan ensimmäisellä käyttökerralla joillekin henkilöille rauhattoman olon. Tätä kutsutaan Herxheimer vaikutukseksi. Tämä kokemus on seuraus siitä, kun kolloidinen hopea tappaa kerralla liikaa taudinaiheuttajia. Ed. sivustolla neuvottiin aloittamaan kolloidisen hopeaveden käyttö hyvin pienillä annoksilla. (EU:ssa hopeavettä saa myydä vain ulkoiseen käyttöön.)

Internetissä esitellään miestä, jonka iho sinistyi hopeaveden liikakäytöstä. Sairautta kutsutaan argyriaksi. Ylimääräinen hopea poistuu kehosta silloin, kun se on ioni tai kolloidimuodossa. Menneinä aikoina on valmistettu korkeajännitetekniikalla ja kemikaaleja apuna käyttäen 100- jopa 1000 kertaa vahvempia hopeavesiä, jotka pitkäaikaisessa käytössä värjäsi ihon. Ihon sinistyminen ei tapa, mutta ei myöskään paranna mitään sairautta ja nykyisin kukaan ei valmista sellaisia "mutaliemiä". (Ei aspiriniakaan syödä kerralla kilokaupalla)

Hopeavesi eli kolloidinen hopea on luontaistuote ja se on tarkoitettu vain ulkoiseen käyttöön. Sillä on lukemattomia käyttötapoja ihmisten, eläinten ja asuinympäristön pitämisessä mikrobeista vapaana. Hopeavesi on lukemani perusteella hyvä desinfiointiaine myös tartuntatauteja vastaan. Koska emme ole lääkäreitä, emme voi antaa lääkäriapua. Jos sinulla on jokin vaiva, pitää kääntyä laillistetun lääkärin puoleen. Olemme jokainen itse yksin vastuussa siitä mitä syömme ja miten hoidamme terveyttämme. Siksi kannattaa tutkia ja opiskella asioita, jotka auttaa pysymään terveenä.