SISÄLTÖ

 

ALOITUS

OMINAISUUDET JA KÄYTTÖ

VALMISTUS

GENERAATTORI

SAATAVUUS

HOPEAVETTÄ
SUORAAN
VALMISTAJALTA

www.hopeavesi.net

 

 

 

 

 

VELI   HOPEAN   HOPEASIVUSTO

HOPEA ON LUONNON OMA  ANTIBIOOTTI,  JOKA ON  IHMISILLE JA  ELÄIMILLE VAARATONTA.  HOPEA SUOJAA SAIRASTUMISELTA,  JA  JOS  SAIRASTUT,  TUKEE  SE  LÄÄKEHOITOA

Hopeavesi generaattorit

Hopeavesi piengeneraattoreita kotitalouskäyttöön myy Yhdysvalloissa sadat yritykset. Sellaisen voi tilata netin kautta tai rakentaa itse.

    Viereisissä kuvissa on kaksi erilaista hopeavesigeneraattoria.

Vasemmalla oleva Alibaba comista kopioitu kuva on automaattisesta generaattorista, jossa vesiastia on lämmitysvastuksen päällä. Veden lämmitys noin 60-70 asteeseen C nopeuttaa suspensiota ja mahdollistaa vahvempien laatujen valmistamisen. Sanoisin sitä apteekkarin malliksi

Oikean puoleisessa generaattorissa on Erlenmeyer lasimalja  asetettu virtalähteen päälle ja maljan kanteen on kiinitetty hopeaelektrodit. Ko. generaattori lienee ajastimella varustettu vakiovirtageneraattori.

        Vesilaatu -testeri Vasemman puoleisessa kuvassa on yksinkertainen survivalistin hopeavesi generaattori. Virtalähteeksi riittää 2 -3 kpl 9 V paristoa tai 12-20 V verkkolaite. Aurinkopaneelista, akkuporakoneen tai auton akustakin voi virtaa ottaa.

Vieressä on TDS- mittari jollaisella mitataan veden mineraalipitoisuuksia. Se soveltuu  hopeaveden kotivalmistajille mittalaitteeksi.

Hopeaelektrodien veden alla olevan  pinta-alan kasvaessa kaksikertaiseksi, putoaa liuotusaika puoleen. Siksi hintatietoiset ostaa 2-3 cm leveitä 0,5 mm paksuisia hopealiuskoja elektrodeiksi.

Isotehoiset suspensiogeneraattorit

Kuvan "kenttäsairaalamalli"on amerikkalaisen  SilverGenin valmistama hopeavesigeneraattori. Vesitilavuus on yksi gallona. Hopeapellit on kooltaan puolitoista kertaa kuusi tuumaa ja niitä on tässä laitteessa neljä.

Laite on puoliautomaattinen malli. Astiassa on TDS mittarin anturi. Kun astiaan laitetaan puhtaat vedet ja laite käynnistetään, niin pitoisuusanturi katkaisee virran sitten, kun haluttu liuosväkevyys on saavutettu.  Laite toimii verkkovirralla sekä paristoilla. Aurinkopaneeli ja  auton akkukin käy virtalähteeksi.

Tätä voi kutsua myös ”apteekkarimalliksi”, koska tällä syntyy aina laadukasta hopeavettä, kunhan pitää laitteen puhtaana ja käyttää puhdasta vettä. Raanavedellä laite ei käynnisty, koska TDS anturi tulkitsee tuotteen olevan riittävän mineraalipitoista.

Jatkuvaa virtaustekniikkaa käyttäviä laitteita juomaveden, lääketieteen, maatalouden ja teollisuuden käyttöön rakentaa  mm Kanadalainen Biophysica.

Kuvan liuotuslaitteella voi liuottaa samanaikaisesti kahta mineraalia käsiteltävään veteen.

Samoista komponenteista  tai vastaavista voi koota suuritehoisia suspensiolaitteita käytettäväksi avoastioissa. Useimmat isot metallien liuotuslaitteet on metallilevypakkoja, joista säädettävää laboratorioteholähdettä käyttäen liuotetaan metallia avoastiassa veteen.

 

http://www.biophysica.com/colloidal_generator/colloidal_generators_industrial_commercial.php

Sama yritys valmistaa eri kokoisia automaattisia ohjausyksiköitä ja virtalähteitä, joissa on automatiikkaa jopa kahdentoista eri mineraalin liuottamiseen. Hopean lisäksi valmistetaan colloidista vettä kullasta, kuparista, sinkistä, raudasta, magnesiumista, tinasta, titaanista jne. Maailmalla on alueita, missä maaperästä puuttuu joitain mineraaleja. Silloin siellä kasvavissa kasveissa ei myöskään ole niitä, Näillä laitteilla voidaan valmistaa puuttuvia mineraaleja korvaavia lisäravinteita lisättäväksi ravinto-aineisiin. Jos puhdasta mineraali raaka-ainetta on saatavana, voi kaikkia mineraalivesiä valmistaa suspensiotekniikalla myös kotioloissa.

Esimerkiksi tinan puutteen kerrotaan aiheuttavan kaljupäisyyttä. Sydän- ja verisuonitauteihin kuolee Suomessa yli 40 % väestöstä. Yhdysvalloissa Tri Joel Wallach väittää, että kuparin ja seleenin puute on yleisin syy sydän ja verisuonitauteihin. Hän on tutkinut asiaa tekemällä 1700 ruumiinavausta ja siinä sivussa tehnyt listan siitä minkä mineraalin puutteeseen kukin kuoli. Onkohan Suomessakin elintarvikkeissa näiden mineraalien puute?