SISÄLTÖ

ALOITUS

OMINAISUUDET JA KÄYTTÖ

VALMISTUS

GENERAATTORI

SAATAVUUS

HOPEAVETTÄ
SUORAAN
VALMISTAJALTA

www.hopeavesi.net

VELI   HOPEAN   HOPEASIVUSTO

HOPEA ON LUONNON OMA ANTIBIOOTTI, JOKA ON  IHMISILLE JA  ELÄIMILLE VAARATONTA. HOPEA SUOJAA SAIRASTUMISELTA,  JA JOS SAIRASTUT,  TUKEE  SE  LÄÄKEHOITOA

MITÄ HOPEAVESI ON

Oikein valmistettu hopeavesi eli kolloidinen hopea sisältää vain puhdasta vettä ja puhdasta hopeaa. Hopean määrä vedessä on kauppavalmisteesta riippuen 3 - 30 ppm eli hopeaa on 3-30 mg/vesilitra. Yksi ml hopeavettä sisältää useita miljardeja hopeaioneja, jotka ovat kooltaan 2 - 50 nm. Ioni on seuraava kokoluokka atomia suurempi. Jokainen hopeaioni pystyy lamauttamaan itseään jopa tuhat kertaa suuremman mikrobin.

Hopeavesi valmistetaan liuottamalla puhdasta 999 hopeaa puhdistettuun veteen sähkövirran avulla. Liotus tapahtuu matalalla tasavirralla. Virtalähteenä käytetään joko laboratorioteholähdettä tai hopean suspensiokäyttöön suunniteltua teholähdettä.

Hopeaveden eli Kolloidihopean ominaisuuksia
 

 

Kolloidihopea kuuluu turvallisimpiin ja hyödyllisimpiin tuotteisiin. Tässä sen ominaisuuksia:
 

* laajatehoinen antibiootti
 

* myrkytön ihmisille ja eläimille
 

* suojelee sairastumiselta
 

* tukee lääkehoitoa eikä haittaa lääkkeiden käyttöä

* ei kasaudu - poistuu rakon kautta
 

* ei aiheuta riippuvuutta

* ei tiedetä aiheuttavan sivuvaikutuksia

* sille ei kehity sietokykyä
 

* ei vaadi kylmäsäilytystä

* hopeavesi desinfioi itse itsensä


Nämä tiedot on osoitettu tutkimuksin ja esitetty lääketieteellisissä julkaisuissa 100 viime vuoden aikana. Kolloidihopea on turvallinen - Saksan sairaalat käyttävät sitä yleisesti vastasyntyneiden lasten silmiin estämään infektion aiheuttaman sokeuden.

 

Hopeaveden käyttö

Hopeavesi on luonnon antibiootti, jolla ei oikein valmistettuna ole sivuvaikutuksia ihmisiin ja eläimiin. Se tappaa tehokkaasti bakteereja, viruksia, sieniä, hiivoja ja yksisoluisia alkueläimiä. Koska hopeavesi on luontaistuote, ei sitä voi sanoa lääkkeeksi, mutta sitä käytetään silti monien vaivojen hoitoon.

Lääkeantibiootit tappaa parhaimmillaan tusinan verran erilaisia taudinaiheuttajia. Hopeaveden tiedetään pystyvän lamauttamaan ja tappamaan ainakin 650 erilaista taudin aiheuttajaa. Hopeavesi on hyvin laajatehoinen luonnon antibiootti.

Kaikkien antibioottien parantava vaikutus perustuu niiden kykyyn lamauttaa taudin aiheuttaja. Kun hopeavesi nujertaa salakavalat taudinaiheuttajat (mikrobit), niin kehon oma immuunijärjestelmä parantaa vaivan. Käytettäessä hopeavettä esimerkiksi naarmujen, haavojen ja palovammojen hoidossa paranee vaiva eikä jää arpia.

Lääkeantibiootit keksittiin ja otettiin käyttöön 1940 luvulla. Nykyisin lääkeluettelossa on noin 80 lääkeantibioottia. Niiden kehittämiseen on käytetty huikea määrä rahaa. Lääkeantibiootit syrjäytti aikanaan hopeaveden. Silloinen syy oli, että hopea oli kallista ja erehdyttiin valmistamaan hopealiuoksia happojen avulla, eikä ne olleet turvallisia lääkkeenä. Vasta 1990 luvulla huomattiin, että hopeaa voi matalalla tasavirralla liuottaa tislattuun veteen. Hopeaveden valmistusprosessi on tämän jälkeen ollut niin yksinkertainen, että kaikki lääketeollisuuden rahoittamat tutkimukset on kirjattu salaisiksi. Hopeavedestä on kuitenkin riittävästi julkaistua tutkimusaineistoa.

Lääketeollisuus ei tule koskaan tuomaan hopeavettä myyntiin apteekkitavarana. Hopeavedestä tiedetään nykyisin, että sillä voisi korvata lähes kaikki antibioottivalmisteet. Jos lääketeollisuus toisi hopeavesivalmisteen myyntiin, joutuisi se julkaisemaan valmisteelle käyttöohjeet. Tämän jälkeen vähenisi muiden antibioottien myynti nopeasti. Hopea on alkuaine, joten sitä ei voi patentoida ja kaikki valmistustekniset patentit on vanhentuneita, joten hopeavesi on arvoton lääketeollisuudelle. Hopeavesi on hyvin yksinkertaista valmistaa, joten jokainen apteekki pystyisi valmistamaan vastaavaa tuotetta ilman lääketehtaan apua, mikäli lääkärit voisi kirjoittaa reseptejä. Katso vaikka tämän sivuston Generaattorit sivua. Siellä on kuva Etelä-Korealaisesta kahvinkeitintä muistuttavasta hopeavesi generaattorista (apteekkarimalli). Sellaisella jokainen, joka osaa käyttää kahvinkeitintä, pystyisi valmistamaan tislatusta vedestä colloidista hopeaa eli hopeavettä.

EU:ssa on hopeaveden myynti sallittua vain ulkoiseen käyttöön. Syyksi sanotaan, että sisäistä käyttöä varten hakemukset ovat puutteellisia.  Muualla maailmassa ei hopeavedellä ole käyttörajoituksia. On arvioitu että noin 10 milj. ihmistä maailmassa hoitaa vaivojaan hopeavedellä.

Ihmisessä on hopeaa noin 9 mg. Hopea on osa ihmisen immuunijärjestelmää. Jos kehossa on hopeavajaus, ei immuunijärjestelmä pysty tehokkaasti puolustautumaan ja ihminen voi sairastua. Aikuisessa ihmisessä on verta noin 5 l ja se sisältää hopeaa noin 3ppb. Se vastaa vahvuudeltaan yhtä teelusikallista 10 ppm hopeavettä.  Jos ihminen saa bakteeritartunnan, on tämä vähäinen määrä hetkessä käytetty ja immuunijärjestelmä ei pysty taistelemaan tartuntaa vastaa. Tehokas tapa saada pieni määrä hopeatäydennystä on hampaiden pesun jälkeen käyttää hopeavettä suuvetenä. Lotraamalla 1-2 tl hopeavesitilkkaa suussa hetki imeytyy tarvittava hopealisä kielen alta vereen ja se voi pitää oman immuunijärjestelmän kunnossa. Tämä voi esimerkiksi flunssakauden aikaan estää sairastumisen flunssaan.

Ihmisen pehmytkudoksissa on henkilöstä riippuen hopeaa 10 - 250 ppb. Joidenkin ihmisten naarmut ja haavat paranee hitaasti ja toisten nopeasti. Tri R Beckerin mukaan ihmiset, joilla on vähän hopeaa kehossaan sairastuu helpommin  kuumeeseen, flunssaan ja muihin tartuntatauteihin. Olisiko pehmytkudosten hopeavarastoilla osuutta myös ihovaurioiden  parantumisnopeuteen? Sumuttamalla naarmut, haavat, palovammat, ihottumat, kärpästenpuremat ym. ihovaivat hopeavedellä suihkepulloa käyttäen, kuolevat mikrobit ja luonto parantaa.

Kolloidisen hopean käytöstä on seuraavalla sivustolla paljon ohjeita.

http://altered-states.net/barry/newsletter277/

Sisäisesti ei hopeavettä pidä käyttää ilman laillistetun lääkärin lupaa, vaikka edellisellä sivustolla on siihen seikkaperäisiä ohjeita.

 •  Veneilijät ja karavaanarit ovat tienneet vuosia että pienillä hopeavesimäärillä säilyy juomavesi kuukausia vesisäiliössä juomakelpoisena. Yksi teelusikallinen riittää tappamaan mikrobit 1 - 2 l juomavettä. 100 l vesisäiliöön lisää karavaanari 1 dl hopeavettä. Se pitää veden juomakelpoisena useita kuukausia eikä putkistoon kasva levää.
 • Lemmikkien ja lintujen juoma-astioihin neuvotaan lisäämään tilkka hopeavettä, niin ne pysyvät mikrobeista ja parasiiteistä puhtaana.
 •  Siellä missä ei haluta käyttää klooria veden puhdistukseen eikä ole sähköä UV-käsittelyyn, voidaan vesi pitää mikrobeista vapaana hopeavedellä.

 •  Englannin ja Yhdysvaltain puolustusvoimat ovat suuria colloidisen hopean käyttäjiä. Yhdysvalloissa puolustusvoimat käyttää 250 tn hopeavettä vuodessa. Yksi käyttökohde on sotaväen vaatteiden hopeavesikäsittely. Kerrotaan, että alusasujen vaihtovälin voi pidentää hopeavesikäsittelyn jälkeen kaksinkertaiseksi.

 •  Upo- ja Samsung kylmäkalusteet on sisältä pinnoitettu hopeapitoisella materiaalilla

 •  PC-näppiksiä, WC-istuimia ja autojen hallintalaitteita pinnoitetaan hopealla, jotta mikrobeja ei siirtyisi henkilöltä toiselle

 •  Japanissa ilmanvaihtosuodattimissa on hopeapinnoite. Sveitsissä aivan yleisesti puhdistetaan juomavettä hopealla

 •  Sairaalakalusteita ja - instrumentteja on pinnoitettu hopealla

 •  Hansaplastin hopeageelilaastarit

 •  Vesisäiliöiden ja pesukoneiden sisäpinnoitteissa

 •  Vesiohenteisten sisämaalien ja tapettiliisterien lisäaineena

 •  Puun homeensuoja-aineena

 •  Yleisten tilojen desinfiointi

 •  Laivojen ja hotellien sekä henkilökunnan että asiakkaiden tilojen käsittelyssä hajujen ja mikrobien torjumiseksi

 •  Antibakteeriset siteet ja kankaat, sekä urheilijoiden varusteet

Monista bakteereista kehittyy antibiooteille vastustuskykyisiä, mutta yksikään bakteeri ei ole muuttunut vastustuskykyiseksi kolloidiselle hopealle. Siksi hopea on tulossa uudelleen käyttöön.

 

Yhdysvalloissa suuria hopeaveden käyttäjät ovat:
 

 •  eläintilat: nauta-, hevos-, lammas- ja sikatilat sekä kalanviljelylaitokset

 •  rakentajat ja puutavaraliikkeet

 •  vanhan talon peruskorjaajat: vanhoissa rakenteissa olevien home ja sienipesäkkeiden tuhoaminen ja hajun poisto

 •  puutarhatilat: Home ja sienitautien torjunta koristekasveista sekä hyönteisten karkotus. Monilla hyönteisillä aineenvaihdunta perustuu  bakteereihin, ja kun hopea tuhoaa niiden ruoansulatusbakteereja, poistuvat ne kasvista.

 •  siivousliikkeet: loppusiivouksessa bakteereista johtuva ongelmahajujen hävittäminen (kalman haju)
   

Isommat erät hopeavettä kannattaa tilata suoraan  valmistajalta.

Kun kertoo mihin tarpeeseen hopeavettä halutaan käyttää, pystyy valmistaja tekemään valmistuserän sopivan vahvuisena ja sopivalla ionikokojakaumalla. Samalla saa annostelu- ja käyttöohjeet.

VERTAILU LÄÄKEANTIBIOOTTEIHIN

Lääkeantibiooti lamauttaa parhaimmillaan tusinan verran erilaisia bakteereja. Viruksiin ne ovat tehottomia. Hopeaveden tiedetään tappavan ainakin 650 bakteeria, virusta, sientä ja hometta sekä joukon yksisoluisia alkueläimiä. Hopeavedellä ei tiedetä olevan mitään sivuvaikutuksia, se ei vaadi kylmäsäilytystä ja on itse itsensä desinfioivaa, joten turvallista tuotetta voi valmistaa ilman steriilejä tehdastiloja vaikka kotioloissa.

Lääkeantibioottien kanssa ongelma on löytää sopiva tuote kuhunkin vaivaan. Suomessa lääkeluettelossa on noin 80 lääkeantibioottia. Kaikilla on pahoja sivuvaikutuksia. Lääkkeiden käyttöohjeissa ei salata sivuvaikutuksia. Niissä kerrotaan, että kyseisellä lääkkeellä on näitä ja näitä sivuvaikutuksia ja jos olet ottanut ylimääräisen annoksen niin mitä sinun pitää tehdä. Kuuri yleensä pitää käyttää loppuun. Monet vaivat menevät hopeavedellä kertasumutuksella tai kurkun kurlauksella ohitse. Niitä tarvitsee käyttää vain sen aikaa, kun vaiva kestää. Luulisin, että kukaan ei enää haluaisi lääkeantibioottikuuria, jos lääkäri voisi määrätä hopeavettä, jolla ei ole sivuvaikutuksia.

Viimeisen 25 v aikana on markkinoille tullut vain yksi uusi lääkeantibiootti. Muutamaan lääkeantibioottiin on lisätty hopeaa tehon parantamiseksi. Se lienee lääketeollisuuden valitsema etenemistie, kun vanhat tuotteet alkavat käydä tehottomiksi. Jos lääketeollisuus toisi yhdenkin kolloidisen hopeavesivalmisteen markkinoille menettäisi se samalla monopoliasemansa, koska valmistus on niin yksinkertaista, että paikallisapteekit voisivat aloittaa oman hopeaveden valmistuksen.

Jos Hopeavesi otettaisiin lääkekäyttöön, voisivat apteekit valmistaa sitä tarpeen mukaan, koska sen valmistus on yksinkertaista. Itsehoitolääkkeenä hopeavesi olisi mitä mainioin. Se vähentäisi terveyskeskusten työtaakkaa ja vapauttaisi sairaaloiden resursseja vaativampiin tehtäviin. Nykyisin kuollaan sydän ja verisuonitauteihin, syöpään, sokeritautiin ja erilaisiin rappeutumasairauksiin. Niihin ei hopeavesi auta ja niiden ennaltaehkäisyyn ja hoitoon kaivattaisiin lisää resursseja.

Valmistajan sivut:

www.hopeavesi.net

 

Aiheesta löytyy Internetistä tuhansia sivustoja. Jos aihe kiinnostaa, niin googleta:

hopeavesi

silverwater

colloidal silver

nanosilver